Wednesday, March 9, 2011

2 Nyeri

Nyeri anu kacida, peurih anu karasa... diri anu nandang tunggara....
nalangsa......
ukur pupulasan, ukur babasaan endahna asmara teu nyanding kabagjaan...

2 comments:

Yusie said...

semabari nyanyi atuh Kang.......:)

Igor said...

Eta nah mung Curahan Hate Hungkul, sanes Lagu talak 3 teh...

Post a Comment

Setelah membaca, budayakan berkomentar kawand...

Igor Rezpector

# link2
# link...
Isi Guest Book Untuk Tukar Link
close